Renault Wieze

Drive The Change

Familiebedrijf anno 1962

Ondanks het feit dat we bij Renault Wieze op een professionele wijze te werk gaan, staat bij ons het persoonlijk klantencontact centraal. U proeft (samen met een tas koffie) dan ook een gezellige en warme sfeer met mensen die echt met u meedenken.

  • Aankoop nieuw of tweedehandsvoertuig?
  • Ongeval of carrosserieschade?
  • Verhuur minibusjes?
  • Topservice met een glimlach?

Ons gepassioneerd Renault Wieze Team staat altijd voor u klaar!

VerkoopTweedehands
about us img 02 investor

Duidelijke afspraken

about us img 01 hand shake

Professioneel

about us img 03 medal

Hoge klantentevredenheid

.

KIRS8200

Klantenadvies op maat

Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk, veiligheid staat bij ons voorop. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Renault, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek. De medewerkers van Renault Wieze helpen u graag verder!

Het Renault Wieze Team

Service met de glimlach. Beantwoorden met veel plezier en kennis van zaken uw vragen. Staan paraat om een gepaste oplossing aan te bieden.
-Geert V.N.,
Zeer goede uitleg gekregen bij men nieuwe Captur. Zéér vriendelijk en behulpzaam, deze garage is echt een aanrader!
-Danny H.,
Zeer fijne persoonlijke begeleiding bij het leren kennen van de wagen en alle functies hiervan en een zeer vriendelijke service na verkoop!
-Maxime De V.,
sluit